E dezastru în spitalele româneşti! Meniul servit pacienţilor este extrem de sărăcăcios! Statul cheltuie 9 lei zilnic cu meniul unui bolnav, în timp ce un deţinut primeşte dublu acestei sume

Internetul e plin de imagini deplorabile din spitalele româneşti, iar de curând, o postare a unei paciente din Sibiu a încins din nou spiritele. Femeia a postat o poză cu ceea ce managerii unui spital din Sibiu numesc cină: un polonez şi o lingură de margarină.

C.I.P., miercuri 07 noiembrie 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

 

 

Reporterii Ştirilor Kanal D au mers în mai multe spitale din ţară, printre care spitale din Constaţa şi Timişoara, iar meniurile filmate de aceştia sunt de-a dreptul deplorabile.

Pacienţii primesc un meniu sărăcăcios, format în mare parte din biscuiţi şi ceaiuri. Evident că nu lipsesc polonezii, dar nici margarina. Unii, poate mai norocoşi, au un meniu şi câte o cutiuţă de pateu.

Pe de altă parte, e şi greu să îţi imaginezi un meniu de poveste în condiţiile în care, Statul Român, alocă 9 lei pentru meniul zilnic al unui pacient. Din această sumă, bolnavii trebuie să primească trei mese complete pe zi, mese necesare pentru recuperarea fiecăruia.

Dacă facem o paralelă realizăm că arestaţii din închisori au alocat o sumă aproape dublă, 15 RON, pentru meniul zilnic.

Un reportaj marca Ştirile Kanal D pe această temă vezi  în principalul jurnal de ştiri, de la ora 18:45!

TAGURI
spital
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si