Ei sunt cei mai norocoși salariați! Primesc prime de Crăciun de peste 9.000 de lei

Luna decembrie este motiv de bucurie pentru mulți angajași, pentru că vor beneficia de prime de Crăciun substanțiale.

M. P., luni 10 decembrie 2018 , 14:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Spre exemplu, angajații de la Autoritatea de Supraveghere Financiară care au încasat prima anuală ce se ridică la nivelul unui salariu, media acestuia depășind însă 9.70 de lei net.

Ce prime au primit angajații anul trecut

Nu este primul an când Autoritatea de Supraveghere Financiară este atât de darnică cu angajații.

De Paște, fiecare angajat al ASF a primit o primă de 5.000 de lei.

Anul viitor, însă, cei peste 500 de angajați nu vor fi la fel de norocoși, întrucât conducerea instituţiei a precizat că au fost demarate negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă aplicabil din 2019, şi că nivelul primelor va fi redus.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si