Nikita și Naomi au avut o relație de prietenie în urmă cu câțiva ani. Cele două și-au fost alături în momentele grele, iar relația dintre ele se pare că a avansat după ce Naomi, cântăreața transgender, ar fi fost bătută și tunsă de un grup de oameni, potrivit informațiilor transmise de playtech.ro.

Cu puțin timp după ce s-a aflat că Naomi a murit, Nikita, cea care i-a fost bună prietenă, ar fi făcut declarații șocante.

Este ireal ce a putut spune despre Naomi!

Nikita despre Naomi: "Eu am fost mai amărâtă decât ea" 

Naomi, cântăreață transgender, a murit în cursul zilei de 19 aprilie 2024. Cântăreața, în vârstă de 47 de ani, s-a stins din viață după ce ar fi suferit un AVC. Naomi era în comă, internată într-un spital din Germania, potrivit playtech.ro.

Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino, ar fi fost postarea prin care a fost anunțată moartea lui Naomi, potrivit aceleiași surse.

Citește și: VIDEO- Mai are sentimente Bianca pentru Cosmin? Julia scoate la iveală detalii picante în "Casa Iubirii": "De fiecare dată subliniază...."

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

naomi

Mărturii șocante despre Naomi, cântăreața transgender, care a murit

[Sursa foto: Capturi Youtube]

După ce s-a aflat că Naomi s-a înălțat la ceruri, Nikita, una dintre prietenele sale cele mai bune, din trecut, a făcut declarații șocante. Nikita a mărturisit că nu o mai interesează ce s-ar întâmpla cu Naomi, cea cu care a împărțit atât apariții televizate, cât și bani.

De asemenea, vedea ar fi declarat că, de fapt, i-ar fi fost milă de Naomi, dar  cum și-a așternut, așa a dormit.

Citește și: VIDEO- Iașiul va fi astăzi cel mai păzit oraș din țară, la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Jandarmii și polițiștii vor lua măsuri de maximă securitate

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

nikita

Nikita: "Eu am fost mai amărâtă decât ea"

[Sursa foto: Facebook]

Nu mă interesează. Am ajutat-o cât am putut. Eu am fost mai amărâtă decât ea și tot o ajutam. Dacă e adevărat că a murit, Dumnezeu s-o odihnească în pace! Pe mine nu mă mai interesează trecutul. Mă interesează doar Dumnezeu, familia mea, copiii mei și contul meu bancar. Atât, nu mă mai interesează nimeni. Am ajutat-o. I-am plătit chiria. Toți banii pe care îi luam îi dădeam ei. Îmi era milă de ea, cu toate că altora le era milă de mine. Cum și-a așternut așa a dormit. Dumnezeu să o ierte dacă e adevărat,  ar fi declarat Nikita, potrivit fanatik.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si