Pe 22 februarie 2023, Florin Salam a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri. Acesta a fost dus la Secția 24 de Poliție în calitate de martor.

Miercuri, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere.

Citește și: Florin Salam nu se uită la numerele de pe Youtube. Ce îl interesează, de fapt, pe cântăreț: „Sacoșile, tată!”

„În această dimineață, 22 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire”, anunţă Poliţia Capitalei.

Florin Salam are probleme cu legea, din nou

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Citește și: Dani Mocanu, replici acide la adresa unui afacerist din România: "Băi, eu sunt șmecher calificat"

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Citește și: Gestul făcut de Florin Salam pentru un copil de 12 ani

În ultimii ani, lăutarul a fost audiat de mai multe ori, în diverse dosare, de la consum de droguri până la șantaj și cămătărie.

Citește și: Florin Salam a fost săltat de mascați și dus la audieri! Renumitul manelist trebuie să dea explicații într-un dosar de proxenetism și cămătărie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si