Fotograf hotelier la PhotoHotel - cel mai vânat job al momentului!

Dacă ar fi să descriem jobul de vis, cu siguranță că printre fanteziile noastre s-ar regăsi plaje însorite, cocktail-uri fresh și petreceri incendiare.

Author: M. P. marți 08 ianuarie 2019 , 14:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Piața muncii abundă de oferte care prezintă posturi vacante în multinaționale, în funcții de conducere, la care- probabil- mulți dintre noi aspirăm, dar care nu corespund cu scenariul descris anterior.

Altfel spus, statutul de corporatist nu mai este de mult în vogă; de actualitate sunt, în schimb, joburile care îți oferă libertatea de exprimare și care nu te țin captiv în birou ore în șir.

Cel mai vânat job al momentului în România

Ce ai zice dacă ți-am spune că există un job care presupune să călătorești în destinații inedite și care este și foarte bine remunerat? PhotoHotel, o companie care activează în domeniul fotografiei hoteliere, plătește anual mai bine de 200 de persoane care să călătorească și să facă poze turiștilor din cele mai pretențioase resorturi ale lumii. PhotoHotel este prezentă în 12 destinații exotice: Mallorca, Tenerife, Corfu sau Malta sunt doar câteva dintre cele mai inedite destinații pe care le poți explora alegând o carieră la PhotoHotel. Ba mai mult decât atât, reprezentanții companiei spun că business-ul se va extinde și în alte zone ale lumii.

Din 2008, de când a luat naștere conceptul PhotoHotel, mai bine de 600 de persoane au avut curajul să spună Da acestei oportunități inedite. Chiar din primele luni de la angajare, venitul net al unui fotograf hotelier poate depăși 1000 euro/lunar, atâta timp cât dă dovadă de seriozitate și implicare.

În plus, fiecare dintre cei care trec cu brio interviul, trec printr-un training gratuit în care pot învăța mai multe despre arta fotografică și despre ceea ce înseamnă PhotoHotel. La toate aceste beneficii se adaugă și faptul că vei lucra alături de un colectiv tânăr și energic, având în vedere că vârsta medie a angajaților este de 29 de ani.

Astfel, nu este de mirare că jobul de fotograf hotelier este cel mai vânat job al momentului în România!

Distracția face parte din fișa postului

Probabil că ai văzut până acum diverse anunțuri de angajare, dar câte dintre ele prevedeau distracția în fișa de atribuții a angajatului perfect? Încă un motiv pentru care joburile la PhotoHotel sunt la mare căutare este tocmai faptul că oferă lejeritate și flexibilitate. Cum arată o zi de lucru într-un resort în care sunt prezente serviciile de fotografie hotelieră? Un fotograf hotelier participă la petrecerile organizate în resorturi, organizează ședințe foto profesionale pentru turiști și ia parte la momentele de entertaiment care au loc în hotel.

Descoperă echipa PhotoHotel și alătură-te companiei leader în fotografia turistică!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si