Vantul sufla cu putere si matura totul in cale. In cartierul Tomis Plus o schela  folosita de muncitori la fatada unui bloc  incepe sa se  clatine si apoi  cade  peste masinile parcate in fata cladirii

In imaginile surprinse de un locatar  aflat in blocul de vis-a vis  se poate observa cum schela se desprinde incet  si apoi  din cauza vantului puternic  se prabuseste.

De frica, cel care  filmeaza  fuge in alta camera a apartmentului.
Zgomotul este  infiorator.

Schela  cazuta a avariat  cateva masini parcate.Cand au vazut ce s-a intamplat muncitorii de pe santier au venit sa-si recupereze schela prabusita.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa proprietarii masinilor avariate s-au ales cu paguba.

Vremea continua sa ne ofere surprize si astazi.Meteorologii au emis un cod galben de precipitatii pentru  Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si sudul Moldovei.In aceste zone ploile vor fi abundente iar cantitatile de apa pot depasi in unele locuri 50-60 l/mp. Avertizarea este valabila incepand de astazi de la ora 14 pana maine dimineata  la ora 9.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si