Intervenţia are loc la Canalul Plantelor, după ce tânărul de 17 ani, aflat la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni, a intrat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. 

Pompieri şi scafandri au fost mobilizaţi la faţa locului, unde a fost trimis şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă. 

Băiatul este în prezent resuscitat

Scafandrii l-au găsit pe băiat pe fundul apei şi l-au scos, fiind în stop cardio-respirator.

Tânărului i se fac manevre de resuscitare.

Un român s-a înecat în bazinul de răcire al unei centrale din Austria. Un coleg a sărit în apă ca să-l salveze

Un bărbat plecat la muncă în străinătate s-a stins din viață joi dimineaţă într-un accident de muncă, în Austria. Românul în vârstă de 45 de ani lucra la centrala electrică de pe râul Traun, în Pucking, districtul Linz-Land, când a alunecat de pe parapet şi s-a prăbuşit în bazinul de răcire.

Citeste si: O româncă din Italia, refuză să părăsească locuința bătrânei de care avea grijă cu toate că a fost concediată

Un coleg a fost rănit în același incident. Conform primelor informaţii, acesta din urmă sărise în apă pentru a-l salva pe român.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un bărbat de cetățenie română care era plecat la muncă peste hotare şi-a găsit sfârşitul într-un accident de muncă grav.

Conform  laumat.at, românul avea doar 45 de ani şi lucra la centrala electrică de pe râul Traun din Pucking, districtul austriac Linz-Land.

Citeste si: Tragedie feroviară: Un tren regional a deraiat în Germania și cel puțin trei persoane au decedat

Accidentul de muncă dramatic, care a fost soldat cu un mort şi un rănit, a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei locale 10:50. Angajaţii veniseră de la ora 7:30, pentru a demonta schelele de pe parapetul sudic, iar în momentul care i-a fost fatal, românul se afla între grinda barajului și poarta inferioară, relatează  newsbeezer.com.

Victima a alunecat pe betonul umed şi s-a prăbuşit în gol pe o distanţă de aproximativ un metru, direct în bazinul de răcire adânc de opt metri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si