De Sfântul Andrei, astrele le pun la dispoziție zodiilor cele mai utile sfaturi în legătură cu ceea ce le privește, dar și asupra atitudinii lor față de cei din jur. Nativii zodiacului ar trebui să fie vigilenți, mereu cu ochii în patrupentru a lua cele mai bune decizii pe toate planurile.

Află ce îți rezervă astrele de Sfântul Andrei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cineva îți va strica starea de spirit încă de la primele ore ale dimineții. Ai de gestionat cu multă seriozitate o situație destul de complicată, dar astrele spun că ai toate resursele să o duci până la capăt. Pentru tine este o ușurare faptul că lucrurile intră pe un făgaș normal și toți vor ajunge să-ți dea dreptate. Totul se va desfășura în favoarea ta.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai muncit foarte mult în ultimele săptămâni și ai început să resimți oboseala. Te lupți cu o stare mai proastă. Trebuie să pui accentul pe odihnă ca totul să revină la normal. Este recomandat să renunți la eforturi fizice și intelectuale. Pur și simplu stai și ai grijă să te ferești de orice lucru negativ din jurul tău.

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei fi în alertă pe tot parcursul zilei. Chiar vei ajunge să manevrezi cuvintele unei persoane importante din viața ta, daor ca să nu te încarci cu energia negativă a ceea ce se întâmplă în jur. Faptul că ești atent la tot ce se întâmplă îți va fi foarte util pentru că doar așa vei putea să știi ce ai de făcut pe mai departe.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei știi cu certitudine cum poți îmbunătăți anumite lucruri în viața ta. Nu este deloc grșit că-ți dorești întotdeauna să fi cea mai bună versiune a ta. Trebuie doar să fii împăcat cu tine, pentru că doar așa ajungi să obții beneficii. V trebui să faci front comun cu un membru al familiei pentru ca lucrurile să revină la normal. Astrele prezic că ziua de 30 noiembrie este foarte importantă pentru tine.

Citeste si: Mercur intră în Săgetător începând cu 25 noiembrie 2021. Cum te impactează acest tranzit, în funcție de zodia ta

Leu: 23 iulie – 22 august

Este momentul să pui piciorul în prag. Nu trebuie să lași pe nimeni să aibă o relație de dependență cu tine, chiar dacă vorbim despre propriul copil. Este momentul în care fiecare trebuie să preia controlul asupra destinului său, indiferent de circumstanțe. Lucrurile trebuie să se desfășoare normal pentru a nu mai resimți presiunea celor din jur.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei trăi o experiență ieșită cu totul din comun. Este vorba de ceva la care nu te-ai așteptat absolut deloc. Astrele spun că este vorba despre ceva pe care să-l înveți din mers sau poate ceva care te va afecta destul tare pe plan emoțional.

Orice s-ar întâmpla, această experiență te va ajuta să reflectezi un pic la viitorul tău și la planurile tale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: La mulţi ani de Sf. Andrei 2021: Cele mai simpatice mesaje, urări şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra

Horoscop 30 noiembrie 2021. Descoperă ce iți rezervă astrele de Sfântul Andrei!

Horoscop 30 noiembrie 2021. Descoperă ce iți rezervă astrele de Sfântul Andrei!

[Sursa foto: istock.com]

Citeste si: Zodia Săgetator- perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Va trebui să pui capăt relației cu persoană care nu îți place deloc. Doar așa vei reuși să progresezi și să-ți duci la bun sfârșit planurile de viitor. Dacă simți nevoie să te impui, acesta este momentul potrivit. Nu uita nicio secundă că iertarea poate face minuni. Gândește-te la acest lucru.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Stilul de viață sedentar nu te favorizează absolut deloc. Îți vei da seama că organismului tău nu îi priește acest stil de viață. Când ai câteva momente de respiro, profită de ele și fă puțină mișcare, chiar și acasă. Poți face orice fel de activitate care implică punerea în mișcare a mușchilor. Trupul și mintea îți vor mulțumi.

Citeste si: Ajunul Sf. Andrei: Când se pune busuiocul sub pernă şi grâul la încolţit? Obiceiuri româneşti

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești în punctul în care trebuie neapărat să lămurești o situație. Chiar dacă nu îți place sau poate nu ai chef, este momentul perfect să-ți iei inima în dinți și să faci acest lucru. Totodată, astrele spun că este indicat să te pregătești mental înainte de a porni la drum, chiar dacă ai de gând să înfrunți problema și să o rezolvi imediat. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te-ai gândit foarte mult în ultimul timp cum să-i spui unei persoane că nu vrei să mai faci un anumit lucru. Încă nu ai găsit momentul potrivit pentru a spune ce ai pe suflet. Ai dreptate în ceea ce spui, însă de acestă dată este important cu ce cuvinte spui ceea ce simți și gândești. Trebuie să privești lucrurile cu calm și să renunți la cuvintele tăioase. Nu renunța însă la alegerea ta și la ceea ce ai de spus.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Mesaje de Sfântul Andrei 2021: Imagini frumoase cu La mulţi ani pentru sărbătoriţii zilei

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Profită de zilele libere pentru a face mișcare. Ai avut destul de multă treabă în ultima perioadă. Acest lucru nu te-a ajutat prea mult pentru că rutina este lucrul care nu îți place absolut deloc. Uită puțin de activitățile zilnice și petrecere câteva minute în aer liber ca să te deconectezi de realitate. A venit timpul să te pui pe tine pe primul loc și să acorzi mai multă atenție lucrurilor care îți plac cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Un prieten se află în sfera ta de interes și pare că acest lucru te va ține ocupat toată ziua. Acesta are nevoie de ajutorul și consolarea ta și va trebui să renunți la planurile tale. Astrele te sfătuiesc să nu te întristezi sau să te încarci cu energia lui. Tu trebuie să rămâi optimist și să faci cea mai bună alegere pentru a gestiona problema.

Citeste si: Când se pune grâul la încolţit de Sfântul Andrei 2021? Tradiţii pentru spor la bani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si