Irina Izmestieva avea 51 de ani. Ea a fost găsită decedată în vila ei de 15 milioane de lire sterline pe care o avea în vestul Londrei.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din Capitală a căzut cu mașina în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel. Victima a fost scoasă din apă și este resuscitată de SMURD

Blondina este soția fostului senator rus, Igor Ismetiev.

Femeia a murit misterios în vila ei în valoare de 15 milioane de lire sterline. Medicii legiști investighează moartea misterioasă. Zuzanna Janica este de părere că ar putea dura înca 6 săptămâni până când motivul morții va fi stabilit.

Citeste si: Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă a încercat să incendieze salonul în care era internat

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Irina se stabilise în Marea Britanie în 2007, atunci soțul ei a fost condamnat la închisoare pe viață. Igor Izmestiev a fost învinovățit că era capul unui grup de infractori și a ordonat mai multe crime.

Oxana Mason, o prietenă de a Irinei Izmestieva, a spus că legistul nu le-a spus nimic și că așteaptă rezultatul. „Legistul nu ne-a spus nimic, așa că așteptăm raportul lor.

Am primit doar un telefon rapid în care ni s-a spus că se așteaptă rezultatul", a menționat prietena fetei decedate.

De ce a murit Irina Izmestieva

Omul de afaceri, Yevgeny Chichvarkin, care este stabilit în Londra, a spus pe o rețea de socializare că este nevoie de serviciile secrete deoarece moartea femeii este misterioasă.

Citeste si: Dublă crimă, demascată după accident

Irina se integrase ușor în societatea britanică prin prisma relațiilor pe care le-a păstrat de la soțul ei. Ea a fost fotografiată în anul 2012 alături de Prințul Harry, când cei doi erau la același eveniment.

În Marea Britanie au murit mulți cetățeni ruși în ipostaze misterioase în ultimii ani.

Citeste si: Tatăl studentei ucise în Iași, primele declarații despre tragedie! Ce i-a cerut tânăra înainte să fie ucisă cu sânge rece: „Trebuia să merg să o ajut...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si