Scriitoarea cunoscută în toată lumea, Sophie Kinsella, a anunțat că are cancer la creier, a fost operată și urmează un tratament cu radioterapie și chimioterapie.

Citește și: Ce mesaj a transmis Prințul William, după ce Kate Middleton anunțase că are cancer?

„Mi-am dorit de mult timp să vă împărtășesc o actualizare privind sănătatea mea și am căutat puterea de a face acest lucru”, a scris ea într-o postare publicată miercuri pe Instagram.

„La sfârșitul anului 2022 am fost diagnosticată cu glioblastom, o formă de cancer cerebral agresiv. Nu am împărtășit acest lucru înainte pentru că am vrut să mă asigur că copiii mei au timpul să audă și să proceseze veștile în intimitate și să se adapteze la „noua noastră normalitate”, a explicat scriitoarea, potrivit CNN.

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Kinsella (@sophiekinsellawriter)

Sophie Kinsella, reacție emoționantă după anunțul privind cancerul la creier

Autoarea seriei de succes "Shopaholic” a revenit cu o înregistrare video după ce a văzut reacțiile impresionante ale oamenilor la anunțul făcut vineri.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor. Au fost două zile suprarealiste. Este ciudat să mă aud spunând: Am cancer la creier. Nu m-am obișnuit încă", a

mărturisit autoarea într-o postare pe rețelele sociale.

"Ceea ce m-a făcut să mă simt mult mai bine este valul incredibil de iubire pe care l-am simțit de la toți cititorii mei. Pur și simplu m-a uluit", a adăugat Kinsella, care spune că a fost colpeșită de empatia și generozitatea oamenilor.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Glioblastoamele sunt un tip de tumoră cerebrală cu creștere rapidă și cel mai frecvent tip de tumoare cerebrală malignă la adulți, conform organizației caritabile Cancer Research UK.

Kinsella, care locuiește în Regatul Unit cu soțul și copiii ei, a spus că este sub îngrijirea unei „echipe excelente” la un spital din Londra și că a suferit „operații cu succes și radioterapie și chimioterapie ulterioare, care sunt încă în desfășurare”.

„În acest moment, totul este stabil și mă simt în general foarte bine, deși sunt foarte obosită și memoria mea este și mai proastă decât era înainte”, a adăugat ea.

Sophie Kinsella 

Sophie Kinsella 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Autoarea, care poartă și numele de Madeleine Wickham, a vândut peste 45 de milioane de exemplare ale cărților sale, care au fost traduse în peste 40 de limbi și în peste 60 de țări, potrivit site-ului său.

Protagonista seriei „Shopaholic” este Becky Bloomwood, o jurnalistă financiară iubitoare de cumpărături și fără speranță în privința banilor. Cărțile britanicei au ajuns pe marele ecran într-o adaptare cinematografică din 2009 „Confessions of a Shopaholic”.

Rolul principal al filmului a fost interpretat de actrița australiană Isla Fisher. Titlul adaptat al filmului pentru ecranele din România a fost "Mă dau în vânt dupa cumparaturi".

Cartea britanicei a fost ecranizată în 2009

Cartea britanicei a fost ecranizată în 2009

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si