Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau! O placa comemorativa a fost pusa la intrarea blocului in care marele actor a locuit 42 de ani!

Admiratorii marelui actor au aflat ca Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau.

Matei Vaihan, duminică 17 iunie 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei care l-au apreciat pe celebrul actor au fost informati ca Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau. La intrarea blocului din Bucuresti in care a locuit Moraru, s-a pus o placa comorativa care il omagiaza pe actorul care a murit pe 21 august 2016, la 79 de ani.

Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau: "Trecatorii vor putea face un popas in fata blocului"

„Începând de astăzi, locatarii blocului 2, din Calea Dorobanţi, vor fi întâmpinaţi de un semn de aducere aminte, a celui care a fost, este si va ramane, inegalabilul, Marin Moraru, iar trecatorii vor putea face un popas în faţa blocului în care marele actor a trăit timp de 42 de ani, împreuna cu soţia sa!”, au anuntat cei care au pus placuta.

Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau. In 2012, a primit o stea pe "Aleea Celebritatilor"

Zilele trecute, Marin Moraru a fost omagiat la aproape 2 ani de la decesul sau. „In acest imobil a trait intre anii 1974-2016 marele actor de teatru si film, Marin Moraru”, este scris pe placa. Si in timpul vietii, actorul a fost recompensat pentru cariera sa:  in 2008 a primit titlul de Doctor Honoris Causa al a (UNATC) si  a fost decorat de presedintele României cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce.  In 2012, Marin Moraru a primit o stea pe „Aleea Celebritatilor” din Bucuresti.

 
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si