Sebastian Papaiani a murit in aceasta dimineata. Actorul suferea dupa ce in luna mai a acestui an s-a lovit la cap si a suferit un atac cerebral.

Actorul era paralizat si nu putea sa vorbeasca, dar a reusit  sa scrie pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care le multumea tuturor oamenilor care i-au fost alaturi, un mesaj prin care se putea observa ca avea o dorinta imensa sa isi revina.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mesajul a fost scris in urma cu o luna, chiar de ziua maestrului. " Va multumesc si va sunt recunoscator pentru cuvintele si gandurile frumoase primite in ultimele zile! E pentru prima data cand imi petrec ziua de nastere intr-un spital,dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare ,am avut impresia ca am fost invitat la o petrecere surpriza unde,spre surprinderea mea,eu am ascultat tot timpul ,iar voi ati vorbit tot timpul.Va iubesc si sper ca Dumnezeu sa-mi dea posibilitatea sa va revad cat mai curand,fiindca pentru mine,voi oamenii obisnuiti, ati fost si veti ramane marea mea iubire! Va imbratisez pe fiecare in parte,cu drag,Sebastian Papaiani."

, a scris actorul pe reteaua de socializare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si