Inna, huiduită la un concert în Satu Mare. Artista a considerat că românii din prezenți la concert merită să fie salutați în limba maghiară.

Motivul pentru care Inna a fost huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert

În loc să spună în limba română „ Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „ Mit csinals, Satu Mare ”. 

Citeste si: Alexandra Stan a vorbit aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre încercările dificile prin care a trecut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A fost momentul în care o mare parte din fanii prezenți în fața scenei au huduit-o pe Inna, iar alții au renunțat să mai asiste la concert și au plecat. De la Satu Mare, Inna s-a dus la Budapesta, la un concert.

Câți bani ia Inna dintr-un concert

Inna știe să se facă plăcută și este extrem de dorită la tot felul de evenimente, la noi în țară, dar și în afară, acolo unde este foarte apreciată.

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D- „Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

Sursele susțin că Inna are un tarif de 15.000 de euro pe onorariu. Mai mult decât atât, celebra cântăreață solicită două bilete de avion la o distanță mai mare de 300 de kilometri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si