Judecătoarea din dosarul 2 Mai a gafat din nou! Joi, la noua ședință,  Ioana Ancuța Popoviciu ar fi pus părinților studenților care au fost uciși în stațiunea constănțeană de Vlad Pascu mai multe întrebări sinistre, scrie Antena 3 CNN.

Ce a întrebat-o judecătoarea pe mama Robertei?

De data aceasta, judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei dacă a participat la înmormântarea fiicei sale.

Atunci Lidia Dragomir a povestit sfâșiată de durere cum nici măcar nu a apucat să o mai vadă pe tânără, deoarece cadavrul a fost trimis în sicriu sigilat.

”Am văzut-o ultima dată când a plecat de acasă”, a spus femeia, conform sursei menționate mai sus.

Noua gafă judecătoare Vlad Pascu

Imagini cu Vlad Pascu.

Citește și: EXCLUSIV: Marșul tăcerii în stațiunea 2 Mai, locul în care Sebi și Roberta și-au pierdut viața. Părinții, sfâșiați de durere: ”Sper ca Dumnezeu să ne vadă”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Familiile nu mai au nicio speranță în acest dosar.

Cred că mă va asculta, cred… Ce să-i spun? În primul rând… Nu știu ce să-i spun unui asemenea om, care ne-a făcut numai probleme.

(…) Cred că va judeca de frică, acum. La câte s-au întâmplat, cred că va judeca de frică”,  ar fi spus Valentin Olariu pentru Ziua Constanța.

Doi supraviețuitori ai accidentului, confesiuni despre noaptea teribilă

Tot azi, doi supraviețuitori ai accidentului de pe data de 19 august 2023 au povestit despre clipele grele prin care au trecut, dar și despre șirul recuperărilor de care au avut nevoie pentru a fi din nou pe picioare.

Judecătoarea ar fi adresat din nou o întrebare care i-a lăsat pe toți cu gura căscată, respectiv a vrut să afle dacă '-Au fost acolo cu dumneavoastră, la locul faptei?', făcând referire la Roberta și Sebi. Atunci, avocatul Adrian Cuculis ar fi răspuns printr-o altă întrebare: '-Mergeau în șir, cum adică dacă erau împreună?!'.

Noua gafă judecătoare Vlad Pascu

Ea este judecătoarea lui Vlad Pascu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Filmarea cu rapperul P. Diddy în timp ce își lovește fosta iubita a fost făcută publică. Imaginile au stârnit un val de reacții- radioimpuls.ro

Citește și: Țipete și urlete în timpul expertizei! Posibilul criminal al Mirelei, femeia găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița, ar fi făcut crize de isterie în fața medicilor

O tânără ar fi povestit cum a avut nevoie de 4 operații, una dintre ele fiind la mână, pe care nu și-o mai putea mișca deloc. În urma celor aflate, avocatul lui Vlad Pascu s-ar fi oferit să ceară contul bancar al victimelor pentru a le da despăgubiri.

După încheierea ședinței, magistrații au stabilit un nou termen de judecată pentru data de 23 mai 2024.

La noul termen de judecată, Vlad Pascu ar urma să participe fizic. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si