Papa în România 2019. Ce ținută a purtat prima doamnă a României în întâmpinarea Suveranului Pontif

Papa în România 2019. Papa Francisc a ajuns la București puțin după ora 11.00 și a fost întâmpinat de președintele României, Klaus Iohannis, și de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Author: K.B. vineri 31 mai 2019 , 12:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Papa în România 2019. Papa a fost întâmpinat la aeroport de către Președintele Klaus Iohannis și soția sa. Zâmbitoare și elegantă, Carmen Iohannis i-a urat papei în română bun venit. ”Suntem onorați și fericiți să vă avem aici, în țara noastră. E o binecuvântare pentru noi!”, i-a spus și Carmen Iohannis.

Citeste si: Papa in Romania 2019. Președintele României l-a întâmpinat

Papa în România 2019. Pentru acest eveniment istoric, prima doamna a României, elegantă și rafinată așa cum ne-a obișnuit, a purtat o rochie alb perlat, pana la genunchi.

Papa în România 2019. Restricții de trafic în București și școli închise

Citeste si: Papa în România 2019! Pregătiri de ultim moment la Aeroportul Otopeni!

Vizita Papei Francisc în București împune restricții de trafic în multe zone din București, pe traseul pe care coloana oficială îl va avea.

De asemenea, s-a decis ca vineri, 31 mai, toate școlile și grădinițele din Capitală să fie închise. În plus, unitățile de învățământ care se află pe traseul Papei vor fi închise și joi.
Conform reprezentanților Prmăriei Capitalei, restricțiile de trafic se aplică doar câteva ore într-o zi, sunt măsuri punctuale și normale pentru organizarea unui eveniment de o asemenea amploare. Toate restricțiile din București le puteți vedea AICi
Papa în România 2019. Unde poate fi văzut Suveranul Pontif

Citeste si: Papa în România 2019. Povestea celor 7 preoți, care vor fi beatificați de Suveranul Pontif la Blaj

Citeste si: Papa în România 2019. Drama care putea să-l doboare pe Papa Francisc! Suveranul Pontif şi-a pierdut un plămân în adolescenţă!

Papa Francisc poate fi salutat, la sosirea în România, vineri, în jurul orei 11.30, în zona Bulevardului Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei. În această zonă, coloana Suveranului Pontif va circula cu viteză redusă pentru ca Papa Francisc să-i salute pe cei prezenţi.

Apoi, în București sunt așteptați peste 25.000 de pelerini care îl vor întâmpina și saluta pe Papa. Există mai multe zone amenajate unde vor putea sta aceștia. Sunt zone îngrădite, unde intrarea se va face prin anumite puncte de acces, urmând un protocol strict. Acest protocol presupune: un control de securitate efectuat de forțele de ordine care colaborează la organizarea evenimentului, primirea unor materiale informative și îndrumarea către sectorul amenajat. În timpul controlului de securitate, este posibil ca pelerinilor să le fie solicitat un document de identitate, astfel încât deţinerea unui act de identitate devine o obligaţie pentru participanţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si