Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei fiului lor: „Dumnezeu să-i ierte pe cei care îţi terfelesc numele”

Apropiaţii au aflat că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei.

Matei Vaihan, vineri 10 mai 2019 , 22:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

E clar că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei. În ultimele zile, femeia care avea grijă de apartamentul din Bucureşti al designerului decedat în a doua zi de Paşti a făcut o serie de declaraţii despre ultima perioadă din viaţa acestuia. Ea a povestit cum se droga Ciobanu, dar şi că avea probleme cu banii.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei: “Nu ne plătea tot timpul"

“Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească", a declarat menajera lui Răzvan Ciobanu pentru un post de televiziune. (vezi ce declaraţii a mai dat menajera)

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei: “O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic"

Nu mai e un secret că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei. Pe o pagină de socializare, aceştia au postat un mesaj care se referă la cei care pătează memoria fiului lor: “O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic. Drum bun, copil iubit. Poate te vor lăsa să te odihneşti în pace. Dumnezeu să te ierte şi să-i ierte şi pe cei care îţi terfelesc numele”.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si