Pericol de contaminare cu Salmonella: mai multe loturi de napolitane au fost retrase de la vânzare

Mai multe loturi a unui sortiment de napolitane au fost retrase de la vânzare după ce a fost descoperita prezența Salmonellei.

Author: Diana Bostan vineri 07 octombrie 2022 , 08:10

napolitane

Napolitane

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este vorba de Lidl care a anunțat că va retrage de la vânzare, dar și de la clineți un sortiment de napolitane produs de Pak Rampart d.o.o.

Citeste si: Un produs alimentar a fost retras din supermarket-urile din țară. Ce nereguli a descoperit ANSVSA

Napolitane contaminate cu Salmonella în magazine

"Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul" Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g", toate termenele de valabilitate şi toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)", se arată în anunţul retailerului.

Citeste si: Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume și a oprit producția. A fost descoperită Salmonella

Clienții sunt rugați să nu consume acest produs cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g.

Alte produse din această gamă nu sunt contaminate

"Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal", transmite retailerul.

Citeste si: Participanții unei nunți au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au prezentat simptome de toxiinfecţie alimentară

Contaminarea cu Salmonella și anunțul vizează doar produsul "Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g". 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si