Ranitii din Colectiv vor face recuperare cu tehnicile pe care medicii le-au invatat la un centru de mari arsi din Belgia

Patru medici de la Spitalul Militar Central din Capitala au fost trimisi la Centrul de mari arsi de la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia pentru a invata tehnicile pe care medicii de acolo le folosesc pentru recuperarea ranitilor, urmand ca de aceste tehnici sa beneficieze si ranitii din Colectiv.

Author: A.C. Editor: Viorela Precupas sâmbătă 21 mai 2016 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Patru medici de la Spitalul Militar Central din Capitala de la sectiile de recuperare au mers in Belgia pentru un program de formare la Centrul de mari arsi al Spitalului Militar Reine Astrid.

"Colegele noastre au fost implicate, inca din prima zi, in realizarea tehnicilor specifice de masaj, kinetoterapie si mobilizare, sub indrumarea fiziokinetoterapeutilor belgieni, aplicate in cazul pacientilor raniti, in urma incendiului de la Clubul Colectiv, acestia aflandu-se in cea de-a 6-a

luna de recuperare", se noteaza in anuntul Spitalului Militar, potrivit Mediafax.

Programul parcurs de medicii romani intre 18-29 aprilie a venit la initiativa sefului Centrului de mari arsi de la Reine Astrid. Sase dintre ranitii de la Colectiv vor beneficia de programul de recuperare de la Spitalul Militar Central.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si