Rapus de durere si cu lacrimi in ochi, Gheorghe Turda si-a condus astazi fratele pe ultimul drum: "Moartea nemiloasa nu ni l-a lasat in viata"

Rapus de durere, cu lacrimi in ochi Gheorghe Turda, si-a condus astazi fratele pe ultimul drum. Alaturi de sute de oameni, artistul i-a adus un ultim omagiu, celui care i-a fost frate, dar si prieten.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D sâmbătă 05 august 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De-a lungul vietii pe Gheorghe Turda si fratele sau i-au despartit sute de kilometri. Si totusi se aveau mereu  unul pentru celalalt. Astazi insa, fratii Turda s-au despartit pentru vecie.

"l-am ajutat cat am putut sa ma traiasca, dar moartea nemiloasa nu ni l-a lasat in viata", a declarat celebrul cantaret.

Pana in ultima clipa artistul  a vrut sa ii fie alaturi fratelui sau. Grigore Turda era primar al celebrei comune Sapanta. Avea 64 de ani si de cativa ani avea probleme de sanatate.

Un sobor de patru preoti, familia si sute de oameni,  l-au condus pe ultimul drum pe cel ce a fost vreme de 4 ani primarul comunei Sapanta, vestita in lumea intreaga pentru Cimitirul Vesel acolo unde acum isi va dormi somnul de veci si Grigore Turda.

La finalul slujbei mai multi militari au tras salve de arma in amintirea lui Grigore Turda. Fratele artistului a fost si angajat al politiei de frontiera din Maramures.

GHEORGHE TURDA:" Sa il ierte bunul Dumnezeu, sa-l aseze la dreapta Tatalui”.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si