România ridică în opt zile un spital de campanie pentru a face faţă afluxului de bolnavi de covid-19

Autorităţile române au ridicat în opt zile un spital de campanie lângă Bucureşti, pentru a face faţă afluxului de bolnavi de covid-19, în contextul în care spitalele sunt supraaglomerate, iar personalul medical nu are suficient material de protecţie, relatează Euronews.

Author: K.B. luni 30 martie 2020 , 14:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

România se apropie de pragul de 2.000 de bolnavi, dintre care aproximativ 100 de bolnavi pot primi îngrijiri în această structură militară.

Citeste si: Doi Razboinici au fost propusi spre eliminare, in aceasta saptamana la „Survivor Romania”. Echipa albastra dinamitata din interior

Citeste si: Şapte persoane din cadrul Ambasadei României în Republica Franceză au fost testate pozitiv cu COVID-19

”Munca ofiţerilor noştri şi a personalului nostru medical este impresionantă. Ei l-au realizat în câteva zile. După această criză, vom evalua serios toate spitalele din România şi vom lua toate măsurile necesare pentru ca toate spitalele să fie echipate cu materialul medical necesar”, a declarat preşedintele român Klaus Iohannis.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, mesaj dur către medicii din Suceava: „Să nu-i mai considerăm niște eroi”

Peste 40 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în România, iar spitalele din vestul ţării se plâng de faptul că nu dispun de suficient material de protecţie pentru echipele medicale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si