Românii care nu folosesc CORECT tichetele riscă amenzi URIAȘE. Cum trebuie să le folosim de fapt

Românii care nu folosesc corect bonurile de masă riscă amenzi foarte mari. Potrivit legii 165/2018, beneficiarii acestor tichete nu pot folosi un număr mai mare de astfel de bonuri decât numărul zilelor lucrate într-o lună.

E. V., sâmbătă 02 februarie 2019 , 13:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În caz contrar sunt sancţionaţi cu 72,5 lei.Tichetele folosite în alt scop decât cel prevăzut şi pentru care a fost emis aduce o amendă de 217,5 lei. Cei care vând şi cumpără tichete sunt amendaţi 435 de lei.

Unităţile de cazare care acceptă tichetele de la alte persoane decât cele care sunt înscrise pe tichete sunt amendate cu 1.015 lei, scrie Capital.

Amendate cu 2.030 lei sunt şi firmele care nu dau tichete aferente sau nu alimentează cardurile pentru perioada lucrată sau eliberează tichete care nu conţin toate informaţiile necesare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut noi dezvăluiri! Ce se va întâmpla... Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut noi dezvăluiri! Ce se va întâmpla în următoarele luni
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a... Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European
monitorulcj.ro
PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce... PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce orașe au fost depistate?
infoactual.ro
Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă! Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si