”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, sa vizionam o nouă ediție a emisiunii, la Kanal D, să pornim într-o călătorie inedită, pe firul apei, în comuna celor 700 de izvoare, una dintre cele mai frumoase depresiuni de la poalele Călimanilor.

Bilbor este comuna situată la cea mai înaltă altitudine din județul Harghita, un loc în care respiri un aer puternic ozonat, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai curate din țară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Zestrea naturală a zonei este una generoasă și ar putea genera și un potențial turistic fabulos.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom face o scurtă vizită și la fabrica de îmbuteliere a apei minerale, dar îi vom cunoaște, pe îndelete, și pe oamenii acestor meleaguri care ne vor oferi, pe lânga ospitalitate, o experiența culinară autentică.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kaanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si