Situație înfiorătoare în Brașov. Un pacient fără familie al Spitalului de Psihiatrie a fost îngropat dezbrăcat, într-un sac de plastic

Barbatul, pacient al Spitalului de Psihiatrie, a murit în condiții suspecte și a fost îngropat dezbrăcat, într-un sac de plastic.

Author: K.B. vineri 04 octombrie 2019 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cazul șocant s-ar fi întâmplat pe 28 martie 2019, dar până acum nimeni nu a știut despre felul în care pacientul a fost înmormântat. Siatuația a fost adusă în lumina publicului de Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM), într-o postare pe Facebook.
Pe imagini se poate vedea cum bărbatul dezbrăcat, cu electrozii folosiţi de medici pentru a-l resuscita încă lipiţi pe piept, este băgat într-un sac de plastic negru, iar apoi într-un sicriu.

Citeste si: Descoperire ȘOCANTĂ în pereții casei! ”Ne putea ucide!”

Citeste si: Un fotbalist cunoscut a murit după ce a făcut infarct

Condorm declarațiilor directorului Spitalului de Neurologie şi Psihiatrie Braşov, Florin Bîgiu, cazul pacientul îngropat în sac face obiectul unei anchete disciplinare internă, dar şi a unei anchete DIICOT, acesta confirmând că pacientul a fost îngropat dezbrăcat şi într-un sac de plastic.

Citeste si: O femeie din Oradea și-a văzut moartea cu ochii. Iubitul ei a bătut-o și a vrut să o gazeze deoarece a vrut să pună capăt relației

Citeste si: VIDEO| 20 de persoane, audiate în ancheta privind crima din Piața Constituției. Percheziții de amploare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si