Zeci de minute trebuie sa astepti in fata lifturilor de la Spitalul Universitar. Pacientii si vizitatorii se plang ca pierd, in fiecare zi, timp pretios pe holurile institutiei spitalicesti: „Doamne! Poate mai coboara un lift! Este incredibil! Acelea, dupa cealalta parte sunt toate pentru medici. Si acelea toate pentru medici!”

Acelesi lift, ale carui usi ni s-au inchis in fata in urma cu 10 minute, pleaca si de aceasta data fara noi.

Urmeaza alte minute de asteptare!

Batrani, suferinzi, pana si cadre medicale stau la cozile interminabile din fata lifturilor. Doar daca te rogi de angajatii spitalului poti urca cu un alt ascensor decat cel destinat vizitatorilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Inghesutiti, umar la umar! Asa urca intr-un final oamenii, cu liftul spitalului.

Nu putini sunt cei are cedeaza in fata cozilor si aleg varianta scarilor. Si pe scari, insa, gasim.... suprize! Se fumeaza in voie.

 

Am solicitat in scris pozitia reprezentantilor Spitalului Universitar, mai ales ca am descoperit aceeasi situatie si in curtea instituiei spitalicesti. Se fumeaza si acolo! Pana acum, insa, nu am primit niciun raspuns!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si