Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la bordul navei pe care o conducea, în această dimineață, la Constanța!

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre faptul că la bordul unei nave aflate în staţionare în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

Author: M.C.B. marți 08 ianuarie 2019 , 10:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre faptul că la bordul unei nave aflate în staţionare în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată. Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcaţiune pilotină, stabilind că este de sex masculin si are 66 de ani, de cetățenie si naționalitate georgiana, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone.

După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă.

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Trupul neinsufletit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Sar Artemis a intervenit in rada interioara a portului Cta la o nava sub pavilion strain pentru a transborda capitanul ce avea probleme medicale.Pina la abordarea navei sar de nava straina capitanul a decedat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si