Bărbatul în vârstă de 29 de ani a spart geamurile mașinii de poliție cu bucăți de piatră cubică.

Un bărbat a atacat cu pietre un echipaj de poliție în Capitală

”Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăţi de piatră cubică echipajul Poliţiei Locale, aflat la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piaţa Universităţii către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale şi luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sectorului 4.

Citește și: O tânără a încercat să-și pună capăt zilelor într-o baie de pe Aeroportul Otopeni

Din primele informații, bărbatul era foarte agitat, iar după ce a comis fapta a fugit de la fața locului, fiind prins în Centrul Vechi.

Citește și: Scene halucinante în Bacău! O bătrână a fost bătută de șoferul unui microbuz pentru că se mișca prea încet

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Suspectul în vârstă de 29 de ani este cercetat pentru distrugere şi tulburare a ordinii si liniştii publice. 

Un bărbat a tras focuri de armă într-o benzinărie din Chișinău

Un bărbat care mai fusese reținut de oamenii legii în trecut, a tras mai multe focuri de armă într-o benzinărie din Chișinău. Se pare că în urma unui conflict cu alți trei bărbați, individul a tras mai multe focuri de armă, în aer, cu pistolul pe care îl deținea.

Citește și: Un drum din Gorj, construit doar de 2 ani, a fost distrus de o alunecare de teren

Potrivit autorităților, totul s-a întâmplat într-o benzinărie din capitala Republicii Moldova. Pe rețelele de sociallizare au apărut mai multe imagini de la locul incidentului.

În imagini se vede cum un bărbat de 27 de ani, în urma unui conflict cu alți trei cu vârste cuprinse între 30 și 36, scoate un pistol, deținut ilegal. Acesta a tras două focuri de armă în aer.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un pieton de 91 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni din Vâlcea

La locul incidentului au ajuns 4 echipaje de poliție, iar individul care deținea arma ilegal a fost reținut pentru 72 de ore.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si