Medicu l Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, s-a fotografiat alături de Dr. Alban, artistul cunoscut pentru hiturile din anii ʼ90, care este medic stomatolog la bază.

„Doi doctori. Dr. Gheorghiță și Dr. Alban… fiecare cu specialitatea lui”, este descrierea fotografiei

Dr. Alban venise în România pentru videoclipul unei piese și a declarat: „Am trăit 20 de ani împreună cu fosta mea iubită, dar totul s-a terminat.

Mi-a dăruit, în acest timp, doi copii. Acum, am venit să filmez în România și, cine știe, poate îmi găsesc sufletul pereche aici, la voi, unde mă simt ca acasă”.

El și-a luat diploma de medic stomatolog în Suedia, dar pentru a câștiga un ban în plus acesta a devenit DJ, iar apoi a devenit o profesie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță anunță un nou maraton de vaccinare în București

Fratele său a studiat medicina la Timișoara

„Am crezut că nu există țigări și cafea în România, la cât am trimis! Îi trimiteam câte un colet la fiecare trei luni. Târziu mi-a explicat că erau extrem de scumpe și le folosea ca atenții în facultate”, povestea Dr.

Alban.

Citeste si: Ritmul vaccinării se menține alert. Valeriu Gheorghiță: S-a atins pragul de 40% din populația adultă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si