Veste bună din America, de la Maria Ciobanu! La 82 de ani, marea artistă se simte EXCELENT! A fost sufletul petrecerii de ziua soțului FOTO

Marea cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu este stabilită de ani buni peste Ocean, în California, alături de familia fiului ei, Ionuț Dolănescu.

Author: Petru Luca vineri 20 decembrie 2019 , 09:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marea cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu este stabilită de ani buni peste Ocean, în California, alături de familia fiului ei, Ionuț Dolănescu. Deși s-a zvonit în repetate rânduri fie că este grav bolnavă, fie că a suferit un grav accident rutier, Maria Ciobanu nu are nici o problemă la 82 de ani, dovadă și câteva fotografii recente surprinse la aniversarea soțului ei, Mircea Câmpeanu.

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

Citeste si: Familia Dolănescu, lovită parcă de blestem! Sora şi cumnatul lui Ion Dolănescu au murit în aceeaşi zi, la două săptămâni după mama fiului său nelegitim!

”La mulți ani sănătoși și fericiți, soțul meu!”, a scris Maria Ciobanu în dreptul unei fotografii cu toată familia zâmbitoare în jurul soțului ei. 

Fost baschetbalist de performanţă, Mircea Câmpeanu a fost căsătorit până în 1979 cu Ileana Sărăroiu, care a încetat tragic din viaţă, la doar 42 de ani.

La doi ani de la moartea primei soţii, Câmpeanu s-a însurat tot cu o mare interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu, alături de care este şi astăzi la mai bine de 38 de ani de la nuntă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si