Veste neaşteptată pentru mama Valentinei Nica, tânăra care a murit incendiată de iubit, în Buzău

După durerea provocată de pierderea fiicei sale, mama Valentinei trece acum printr-o altă perioadă grea.

C.D., sâmbătă 20 aprilie 2019 , 14:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama Valentinei Nica, tânăra care a murit incendiată de iubit în Buzău, a primit o veste neașteptată. Apartamentul unde fiica ei a murit va fi vândut.

Citeste si: Destinul tragic al unui bărbat care a căzut în râul Putna. După mai multe ore de căutări, autoritățile au făcut anunțul

După terminarea anchetei, procurorii au îndepărtat sigiliul și au predat apartamentul familiei, însă mama Valentinei nu mai poate intra acolo şi a decis să îl vândă. Un domn i-a făcut o ofertă Milicăi, mama Valentinei, de a prelua locuința exact așa cum este ea. Bărbatul a spus că va face curăţenie şi îl va valorifica ulterior, potrivit buzoienii.ro.

Valentina Nica a murit acum două luni. Supărat că Valentina ar fi încercat să-i povestească noii sale iubite despre relația lor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul a doi prieteni, care i-ar fi adus o sticlă cu benzină. Unul dintre complici s-ar fi speriat după ce a văzut că tânărul era serios și chiar îi dădea foc Valentinei. Celălalt, însă, ar fi asistat la toată scena. Fata nu a mai putut fi salvată. Necropsia a arătat că Valentina Nica era vie în momentul în care focul s-a aprins şi a murit în chinuri groaznice.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si