„- Doamna Marinela mi-a dat o palmă în cap.

- De ce?

- Că n-am ascultat!”.

Educatoare din Ploiești acuzată că ar fi pălmuit mai mulți copii

Astfel de situații ar fi o obișnuință la grădinița cu program prelungit din Ploiești. Educatoarea i-ar teroriza pe micuții din grupa mijlocie, pe care îi pălmuiește sau îi trage de păr, spun părinții.


O fetiță a povestit prin ce a trecut.

Citește și: VIDEO- Alertă de incendiu la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 24 de micuți alături de părinți au fost evacuați

„- Cine ți-a dat o palmă la fund?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

- Doamna Marinela cu părul închis.

- De ce ți-a dat?

- Că n-am fost cuminte.

- Că n-ai fost cuminte?

- Da.

- Și ți-a dat tare?

- Da”.

„În a treia zi de grădiniță a fost lovită prima dată și îmi spunea că i-a dat o palmă la fund pentru că se juca cu prietena ei.

Acum câteva zile mi-a spus și o doamnă îngrijitoare că a fost văzută doamna cum o bătea pe fiica mea. O trăgea de păr și îi dădea palme în cap”, spune o mamă.
Părinții spun că de multe ori dascălul i-ar fi lăsat pe copii singuri ca să iasă în pauze de țigară. În plus, pentru că ar fi fost neascultători, unii preșcolari ar fi fost dați afară din clasă și lăsați pe holuri nesupravegheați.
Grav este că unii dintre ei au rămas cu traume.
„Prima zi a fost ok, dar după aia, din a doua zi, a început să facă pipi pe ea noaptea în somn. Inițial am dat vina că e schimbare, de după vacanță. Se vede că are un somn mai agitat, e clar că e afectată, dar nu vrea să îmi vorbească”, a mai spus un părinte.

„Toți părinții care sunt în această grupă am strâns semnături să le ducem către inspectorat, să se facă niște sesizări și să se rezolve cumva situația asta. Copiii nu vor să mai stea în clasă. Plâng și efectiv nu vor să mai stea”.
Toate plângerile formulate de părinți au dus la pornirea anchetelor atât în cadrul grădiniței, cât și la nivelul Inspectoratului Școlar.
Dacă va fi găsită vinovată, educatoarea riscă de la o simplă mustrare sau diminuarea salariului până la desfacerea contractului de muncă și excluderea din învățământ.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si