VIDEO - Crimă sângeroasă, anunțată în direct la televiziune. Prezentatoarea a sunat la 112

O crimă sângeroasă a fost anunțată de ucigaș, în studioul unei televiziuni din București. Chiar prezentatoarea a sunat la 112 după ce bărbatul a anunțat la telefon că își va ucide mama.

Author: Iulian Ciurea joi 01 aprilie 2021 , 19:23

Crimă sângeroasă, anunțată în direct la televiziune. Prezentatoarea a sunat la 112
Crimă sângeroasă, anunțată în direct la televiziune. Prezentatoarea a sunat la 112
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dialogul dintre criminal și moderatoarea emisiunii înfioară- acesta îi împărtășește, la telefon, jurnalistului că tocmai și-a ucis mama și că nu e vreo glumă proastă.

Apoi, își continuă confesiunea șocantă:

„Mama a avut mai multe internări la Socola. M-am îmbolnăvit, am fost căsătorit şi eu, am divorţat şi din cauza asta am căzut într-o depresie puternică”, a spus bărbatul.

Pare o spovedanie de groază care o face pe prezentatoarea emisiunii să ceară confirmări. Răspunsul vine ca o lovitură din nou:

- Aţi pus mâna pe mama dumneavoastră, aţi văzut că nu are puls?

- E... e moartă, a spus bărbatul în direct.

Prezentatoarea, martoră de la distanță la crima sângeroasă

Suspectul care a sunat în platoul televiziunii din București este din Iași, are 37 de ani și fusese externat- sub tratament- de la Spitalul de Psihiatrie din

comuna Grajduri. Vecinii bănuiesc că bărbatul nu-și mai lua pastilele din moment ce s-a hotărât să-și ucidă mama chiar în ziua în care aceasta împlinea 69 de ani. Încă sub șoc, Gabriela Calițescu povestește că sunat la 112 când încă era cu el la telefon.

„M-am gandit cum sa tin aceasta persoana sa stea pe loc, sa nu iasa din casa, sa nu atace alta persoana sau sa nu se sinucida++ putea sa iasa pe strada, sa isi omoare vecinul, sau poate pe un copil, era intr-o euforie..nu stiu”, povestește prezentatoarea.

Când au ajuns la adresă, polițiștii au găsit-o pe biata femeie într-o baltă de sânge, iar pe el- vizibil tulburat- într-o altă încăpere. Ulterior, anchetatorii au aflat că bărbatul diagnosticat cu schizofrenie mai încercase să-și ucidă mama, în urmă cu o săptămână.

Crimă sângeroasă. Vecinii sunt șocați

Atunci, lăsase aragazul pornit, dar cumva, planul său a eșuat. Fără să bănuiască vreo clipă că are zilele numărate, femeia a preferat să nu-și denunțe fiul:

„Singurul copil ce soartă... Numai mama lui stia și el, mama lui spunea că nu prea voia să ia tratamentul.

Era liniștit, saluta oamenii, era un băiat respectuos, dar cine știe ce era în capul lui.

Doar eu i-am spus, măi fată lasă-l acolo..Tanti Anișoara, dar e copilul meu... Eu știu că te doare dar lasă-l acolo fato”, spun vecinii.

Polițiștii l-au audiat atât la fața locului, cât și la secție. Cel mai probabil, va înnopta în arestul poliției, iar mâine va fi evaluat de un psihiatru.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si