Fosta profesoară Brianna Coppage a profitat de pe urma notorietății obținute ca urmare a scandalului de la școală și a putut să câștige mai mulți clienți pentru activitățile online "interzise minorilor".

Citește și: VIDEO- Directorul unei școli, acuzat de părinți că îi terorizează pe copii! „Nu este prima dată când îmi este copilul bătut de dumnealui”

După ce școala a descoperit conținutul online explicit, profesoara a fost eliberată de sarcinile ei didactice și a rămas fără serviciu.

Acum Brianna Coppage  le mulțumește directorilor și părinților pentru că au „scăpat-o” de un job prost plătit și, între timp, a reușit să își cumpere „casa de vis”, potrivit Daily Star.

Brianna Coppage

Brianna Coppage

[Sursa foto: Captură YouTube]

Scandalul de la școală, sursă de îmbogățire pentru fosta profesoară

În timpul perioadei de profesorat la liceul St Clair, blonda a fost o profesionistă bine respectată, majoritatea colegilor ei neștiind nimic despre materiale online cu conținut explicit.

Un coleg de catedră a aflat ce activități extracuriculare ale profesoarei și i-a informat pe directori și pe părinți, fapt care a dus rapid la demiterea tinerei Briannei Coppage.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Scandalul de la școală a devenit viral pe internet, părinții și ceilalți profeosri declarându-se șocați de dezvăluiri.

Potrivit sursei citate, Brianna a folosit controversa ca pe o rampă de lansare către faima globală, iar banii au început să curgă pe platformele online.

Profesoara se mută acum în "casa de vis"

Brianna a câștigat notorietate după ce a fost eliberată de atribuțiile ei la o școală.

Nivelul de faimă pe care l-a dobândit Brianna i-a permis să crească costul abonamentelor la site-ul ei de pe o platformă pentru adulți.

De la schimbarea profesiei, femeia a câștigat o sumă uriașă de bani, pe care i-a folosit pentru a-și cumpăra noua casă.

„Mi-am cumpărat astăzi casa visurilor, împreună cu o fermă mică. Mulțumesc din nou celor care m-au scos din învățământ”, a scris Brianna pe X/Twitter, text urmat de un emoji de cowboy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si