VIDEO | Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Un recidivist de 70 de ani din județul Olt, care a agresat sexual o copilă de numai 5 ani, a ajuns din nou în vizorul autorităților după doi ani de când procurorii din Caracal au clasat dosarul. S-a întâmplat în urma anchetei declanșate acolo de Inspecția Judiciară după ororile comise de Gheorghe Dincă.

A.N.C, sâmbătă 14 decembrie 2019 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ca o o ironie amară și acest individ are un nume similar... Gheorghe Dinicuță. Victima a trăit o continuă traumă, iar părinţii luptă să se facă dreptate. Vă avertizăm cu sunt imagini și informaţii care vă pot afecta emoţional!

Calvarul acestui tată din comuna Radomireşti, Olt, a început în urmă cu doi ani, când fiica sa, pe atunci în vârstă de doar 5 ani, a plecat să se joace, la câţiva metri de casă. Vecinul său, un bărbat de 70 de ani, fost poliţist, o pândea demult - iar atunci a prins momentul - a ademenit-o şi a convins-o să se ducă cu el acasă.

Ca o coincidență macabră - pe individ îl cheamă Gheorghe Dinicuţă - un nume asemănător cu cel al monstrului din Caracal. Odată ajunsă în casa agresorului - fata ar fi trăit clipe teribile.

Un vecin l-a văzut pe pedofil când a racolta copila și a povestit totul ulterior la poliție. Inițial - bărbatul a fost reținut dar după audieri ... eliberat. Pentru părinți au urmat luni întregi de chin. Micuța a devenit de nerecunoscut - iar bieții oameni se luptau să-ți facă dreptate dar simțeau că li se prăbușește pământul sub picioare.

Citeste si: Alexandra nu a fost ucisă din cauză că a sunat la 112! "Nu știa că Alexandra a folosit telefonul" Ce l-a enervat, de fapt, încât să o sugrume

Citeste si: VIDEO | Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

Citeste si: Înfiorător: mama Luizei Melencu și avocata familiei au mers la locul în care tânăra a fost răpită. Ce au descoperit acolo

După multe audieri şi expertize, dosarul a fost mutat din Radomireşti la Slatina. Gheorghe Dinicuță a trecut și pe la testul poligraf, pe care l-a picat. Chiar și așa - pedeapsa părea tot mai departe.

Abia după ce s-a aflat de cazul Caracal, procurorii au decis să îl ducă pe pensionarul recidivist din Radomireşti într-un centru de psihiatrie. Dosarul în care el a fost cercetat e doar unul dintre multe altele pe care procurorii din Olt le-au pus deoparte - fără să le dea prea multă importanță. La această concluzie a ajuns comisia de control trimisă de la București - care susține că în cazul lui Gheorghe Dinicuță - de pildă - soluția dată e nemeinică de vreme ce existau dovezi.
Cătălin Zavoianu - a condus parchetul din Caracal multă vreme. Când a fost audiat la secția specială a rupt-o la fugă - să nu dea explicații opiniei publice. Dar mai șocant e că instituția condusă de el a clasat aproape toate cazurile de agresiuni sexuale și viol din 2019 - după cum arată raportul Inspecției Judiciare.

Așadar - specialiștii văd orașul Caracal și întreg județul Olt ca un sat fără câini. Aici - sărăcia a forțat multe tinere să devină sclave sexuale cu complicitatea celor care nu au făcut nimic să le apere. Tot aici - interlopii au făcut averi din fărădelegi și de multe ori s-a scris că ar fi fost mână în mână cu polițiști - procurori și judecători. Iar oamenii de rând - au închis ochii la tot ce au văzut rău.

Procurorii de la Parchetul General au reluat urmărirea penală în toate dosarele în care s-au găsit nereguli.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si