Elena Mateescu, meteorolog ANM, a declarat că vremea se va schimba radical, iar temperaturile ar urma să se răcească considerabil, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

"Temperaturile nu vor mai depăși 10-15 grade", a declarat Elena Mateescu, potrivit sursei citate anterior.

Se schimbă vremea. Ce temperaturi se vor înregistra în perioada următoare

Se pare că vremea ia o întorsătură radicală. Elena Mateescu, meteorolog ANM, a declarat că vremea se va răci considerabil.

Temperaturile sunt așteptate să scadă din a doua parte a săptămânii următoare, cu până la 10 grade Celsius. După această schimbare radicală, vremea se pare că va fi într-o continuă schimbare, iar temperaturile ar putea ajunge până la 6-7 grade Celsius, în unele regiuni.

Citește și: VIDEO- Strălucirea luxului, redată de un tânăr. Mihai recondiționează produse de brand

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

cer innorat

Vremea se schimbă radical! 

[Sursa foto: Freepik]

De marți însă vom observa o schimbare în evoluție. Vom mai vorbi de valori între 20 până la 29 de grade, însă în a doua parte a săptămânii, începând de miercuri, în jumătatea nordică a țării, temperaturile nu vor mai depăși 10...15 grade. Vom vorbi de ploi în vestul, în nordul și în centrul țării, în timp ce în sud vor mai fi posibile valori de 15 până la 24...25

de grade Celsius, în special în sud-est. De joi însă, săptămâna următoare, precipitațiile se vor extinde în cea mai mare parte a țării, chiar și minimele vor fi unele mai coborâte, de la valori pozitive în aceste zile, 10...12 grade Celsius, vom vorbi de minime de cel mult 6...7 grade în zonele mai joase de relief și posibil spre 0, chiar -1 grad în zonele depresionare din estul Transilvaniei, a declarat Elena Mateescu, pentru antena3.ro.

Citește și: Ultimele clipe din viața Mirelei, tânăra de 38 de ani ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Se strânge cercul de suspecți

Până la sfârșitul acestei săptămâni, vremea se pare că va rămâne la valori ridicate. Temperaturile ar urma să ajungă până la 29 de grade Celsius. Sunt așteptate până la 31 de grade Celsius, în unele regiuni din țară.

vreme calda

Luni, temperaturile ar putea ajunge la 31 de grade Celsius

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Vom avea o vreme caldă în continuare, cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni, chiar și debutul săptămânii următoare. La scara întregii țări vom conta pe valori între 20 până la 29 grade Celsius. Ziua de luni, săptămâna următoare, pare să aducă cele mai ridicate valori din acest episod și este posibil, în sudul extrem, să vorbim de temperaturi de 30 de grade, posibil în Câmpia Română, în extremitate sudică a acesteia, de 31 de grade Celsius, a mai declarat Elena Mateescu, pentru antena3.ro.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si