Scandalul care s-a iscat in ultimele luni in jurul lui Cristian Pomohaci i-a adus fostului parinte, in mod cu totul surprinzator, o cota incredibila de celebritate! Desi a fost exclus din biserica si i s-a luat dreptul de a predica, numele lui este, acum, pe buzele tuturor si multi il considera o victima si, nicidecum un om care ar putea abuza minori!

Citeste si: Cristian Pomohaci nu si-a pierdut simtul umorului! In plin scandal cu Biserica si-a botezat un berbec Episcopu’

“Este foarte iubit de oamenii simpli, iar cei pe care i-a ajutat atunci cand au venit la el sa i se spovedeasca, in momentul acesta ii sunt aproape! Mai mult, in lumea muzicii populare, acolo unde este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artisti din generatia sa, Pomohaci  este intr-o continua ascensiune! Publicul ii cere la spectacole, in timp ce organizatorii de evenimente cotizeaza serios pentru a-l aduce pe scena”, au dezvaluit persoane apropiate fostului preot!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Popularitatea in crestere a lui Pomohaci i-a determinat pana si pe edilii din orasele de provincie, in care oamenii sunt mari admiratori de folclor, sa il cheme la concerte, chiar in zile speciale!

“Cristian Pomohaci a primit, recent, o oferta de a canta de Craciun intr-un oras din zona Moldovei! Suma care i s-a propus de catre primarul localitatii este una destul de mare, peste

onorariul sau obisnuit, semn ca organizatorii il doresc pe fostul parinte in spectacol mai mult ca niciodata! Deocamdata, nu s-a semnat nimic oficial, insa este foarte posibil ca artistul sa fie prezent pe 25 decembrie pe scena”, au dezvaluit aceleasi persoane implicate in eveniment!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si