La trei zile de la oribila crima din Gorj, apar noi indicii! Medicii legisti au dat primele informatii legate de necropsia facute celor trei persoane decedate, duminica seara, prin impuscare, politista Adela Lepadat aflata in concediu de crestere a copilului, cea care a si comis fapta si apoi s-a sinucis, fiul ei de sase luni si mama ei de 54 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Sotul politistei criminale din Gorj, in stare de soc! Cum a reactionat cand si-a vazut familia ucisa

"Victima prezenta o plaga prin impuscare in zona capului, cu iesire occipitala. Mama acesteia prezenta o plaga prin impuscare la nivelul toracelui drept, cu iesire craniana, iar copilul prezenta o plaga prin impuscare frontala, cu iesire in zona occipitala a capului. Este vorba de un singur glont, restul fiind ricosari ale celorlalte gloante", a spus Ramona Oprea, purtator de cuvant.

Daca lucrurile acestea par rezolvate, ei bine, sotul politistei ucigase, este inca in stare de soc! Conform informatiilor, Constantin Lepadat, si el politist, ar fi fost trimis de acasa de nevasta cu putin timp inainte de a comite crima. “El s-a dus la cumparaturi, insa parca a presimtit ce se intampla! Cum a iesit din magazin, a auzit un forfot pe strada, si imediat s-a grabit sa ajunga la familie.

In momentul in care a intrat in camerele groazei a ramas inmarmurit. Nu si-ar fi imaginat vreodata ca s-ar putea intampla asa ceva. Este terminat”, au povestit surse de la fata locului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si