This browser does not support the video element.
Dulce, gustos şi mai ales răcoros, doamnelor, vă dăm reţeta unui desert pe care-l puteţi găti rapid şi care o să-i impresioneze, cu siguranţă, pe musafirii dumneavoastră. Tarta cu vişine, frişcă şi ciocolată neagră este un adevărat deliciu, acum pe caniculă.
Doua maini dibace, cateva ingrediente si cel mult o ora sunt suficiente ca sa pregatiti un desert pe cat de simplu, pe-atat de gustos!
Visine o sa folosim, patru galbenusuri ne trebuie, 150 de grame de zahar, un pic de sare, 200 grame de unt, 2 linguri de smantana, vanilie- zahar vanilat pentru aroma, praf de copt
Daca pofta e mare, nu mai stati pe ganduri si apucati-va de gatit. In reteta noastra, aluatul e prioritar.
Adaugati apoi 150 de grame de zahar si bateti galbenusurile pana ce se fac o spuma.
Este gata, punem 2 linguri de smantana. Si ce mai adaugam? Adaugam untul si praful de copt.
Amestecati totul pana ce obtineti o compozitie omogena. Adaugati untul pastrat la temperatura camerei si turnati faina pana cand coca nu se mai lipeste de degete. Puneti apoi aluatul intr-o folie sau o punga si puneti-l la frigider pentru 10 minute.
Aluatul va creste la coacere, asa ca nu-l lasati in tava mai gros de jumatate de centimetru. La rand sunt acum visinele!
Am intins foaia foarte frumos in tava de tarta si o sa luam fructele, visinile... Ce minunat arata!
Urmeaza 25 de minute de asteptare, cat tarta