Aici va incinerată Cristina Țopescu! Avem imagini de la locul în care va fi adusă jurnalista pentru ultima dată! EXCLUSIV

Familia regretatei Cristina Țopescu a decis ca trupul ei să fie incinerat la un crematoriu din București

Author: Lia Popescu miercuri 15 ianuarie 2020 , 11:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lumea presei din România este în stare de șoc! Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, singură, în locuința ei din Tunari, Ilfov! Vedeta a fost găsită fără suflare de o vecină, duminica seara, dar, se pare, decesul ar fi survenit cu două-trei săptămâni înainte. Drept dovadă, trupul său era într-o stare avansată de deterioare, concret era mumificat.

Potrivit INML, ipoteza conform căreia jurnalista a încetat din viață înainte de Anul Nou s-a adeverit imediat după necropsie. Institutul de Medicină Legală a și întocmit un raport preliminar, dar nu a fost stabilită cauza decesului în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, ci doar s-a pus un prim rezultat, și anume, se merge pe varianta unui infarct. 

”Urmează ca la histopatologie și toxipatologie, rezultatele să vină mult mai târziu. Ele vor fi precizate practic în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat omul de presă Adina Anghelescu.

 

Cristina Țopescu va fi incinerată, la fel ca și tatăl său, mort în urmă cu doi ani

Dacă moartea jurnalistei a luat prin surprindere pe toată lumea, ei bine și felul în care se vor derula evenimentele legate de funeralii ridică semne de întrebare. Astfel, după ce azi va fi depusă la Capela Cimitirului Bellu, joi, Cristina Țopescu va fi incinerată, la fel cum s-a întâmplat și în cazul tatălui ei, Cristian Țopescu, la crematoriul din Vitan Bârzești. Acolo, conform protocolului explicat, sicriul cu trupul ziaristei va fi așezat în  prima dată într-o cameră de ceremonie, apoi se va realiza întreaga procedură. WOWbiz.ro vă prezintă în premieră imagini de la locul în care va fi incinerată Cristina Țopescu, același în care și alte persoane publice din România au fost depuse de familie, la cerința lor sau în urma unor decizii ale urmașilor.

Cine a fost Cristina Țopescu. Fiica lui Cristian Țopescu a fost găsită moartă în casă

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza- italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970- 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi La Prima Tv. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si