Alerta in Bucuresti! Sobolanii au invadat tot orasul! Au devenit agresivi de la caldura si ataca

Sobolanii au invadat capitala. Din centru pana la periferie, Bucurestiul este plin de galeriile rozatoarelor. Oamenii se tem sa mai tina geamurile sau usile deschise ca sa nu le intre în case. Mai grav este ca de la caldura devin agresivi si ataca.

Author: A.L. miercuri 26 iulie 2017 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia din imagini face curat intr-un bloc din sectorul 4 al capitalei. Ne povesteste cum a ajuns victima a periculoaselor rozatoare.

"N-a apucat sa imi sparga manusa de cauciuc. M-a strans, m-a durut dar, nu a spart-o. Doamne fereste"

"Sobolanii pot transmite boli care pot fi cu potential letal. Una dintre bolile cele mai grave si cele mai frecvente, mai ales in sezonul cald este leptospiroza. Se manifesta prin febra, cefalee, insuficienta hepatica si renala si daca nu este tratata si depistata la timp poate duce la deces"

Au trecut ani de cand n-a mai aparut o echipa de deratizare. Asa ca administratorii blocurilor au cumparat din bani proprii otrava. Nu fac fata insa numarului foarte mare de sobolani.

Chiar si in fata Guvernului au fost filmati sobolani. Nu se mai sperie deloc de lumea care circula pe trotuare si se plimba nestingheriti prin curtea insititutiei.

Primariei Capitalei ne transmite ca asociatiile de proprietari ar trebui sa deratizeze blocurile. Iar in privinta spatiilor publice, Consiliile locale sunt cele responsabile. Oamenii nu mai spera sa vada deratizarea. Noroc cu pisicile.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si