"Ati fost aici?" Salonic, o destinatie care te face sa uiti ca esti pe Pamant. Paradisul din Grecia care a cucerit romanii

George Mihai a luat o pauză de la bunătăţile tradiţionale româneşti şi le-a încercat pe cele greceşti, chiar la ele acasă. A aflat apoi că, poate gusta spiritul bătrânei Elade, la o aruncătură de băţ de Capitală. Serile greceşti de la Comana din Giurgiu te poartă parcă pe tărâmul zeilor. Vă invităm astă seară într-o călătorie culinară. Rămâneţi cu noi, vă arătăm imagini desprinse din cele mai frumoase poveşti! Urmează. Aţi fost aici?

Editor: Alexandra Chiric vineri 17 iunie 2016 , 20:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

George Mihai a luat o pauză de la bunătăţile tradiţionale româneşti şi le-a încercat pe cele greceşti, chiar la ele acasă. A aflat apoi că, poate gusta spiritul bătrânei Elade, la o aruncătură de băţ de Capitală. Serile greceşti de la Comana din Giurgiu te poartă parcă pe tărâmul zeilor.
Vă invităm astă seară într-o călătorie culinară. Rămâneţi cu noi, vă arătăm imagini desprinse din cele mai frumoase poveşti! Urmează. Aţi fost aici?
Salonicul e un oras mare, foarte populat, unde sunt romani care au venit si la munca, romani care, de fapt, s-au si stabilit aici, si-au deschis propriile afaceri.
Prima si poate una dintre cele mai importante opriri e la piata. La piata de peste si fructe de mare.
Produsele sunt mai ieftine decat la noi si, in plus, crevetii au cu totul alt gust decat cei pe care ii gasim la noi.
Yannis, un grec autentic a gasit-o pe Mihaela, o romanca.
Certuri nu sunt, decat, rar, in bucatarie. Mihaela gateste romaneste, iar Yannis tine la traditiile grecesti.

Salonicul e un oras mare, foarte populat, unde sunt romani care au venit si la munca, romani care, de fapt, s-au si stabilit aici, si-au deschis propriile afaceri. Prima si poate una dintre cele mai importante opriri e la piata. La piata de peste si fructe de mare. Produsele sunt mai ieftine decat la noi si, in plus, crevetii au cu totul alt gust decat cei pe care ii gasim la noi.Yannis, un grec autentic a gasit-o pe Mihaela, o romanca. Certuri nu sunt, decat, rar, in bucatarie. Mihaela gateste romaneste, iar Yannis tine la traditiile grecesti.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si