Barmanul din Colectiv, in greva foamei! Isi acuza mama ca a cheltuit banii primiti pentru tratament pentru a-i cumpara masina iubitului ei

Alexandru Olteanu este unul dintre ranitii din Colectiv. El se afla internat in Anglia si e disperat. Tanarul sustine ca mama sa si-a insusit banii primiti ca ajutor pentru tratament.

C.L., miercuri 18 mai 2016 , 14:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Incepand de astazi intru in GREVA FOAMEI pentru ca statul a permis unei persoane iresponsabile si fara scrupule sa fie insotitorul meu aici in Anglia. Este vorba de mama mea. Nu voi mai comunica cu nimeni decat prin intermediul telefonului. Nu vreau sa dau interviuri, vreau sa se afle situatia mea si sa se faca dreptate. Imi voi continua tratamentul dar nu voi vorbi cu medicii englezi despre aceasta situatie.


Mama a ajuns la Spitalul de Arsi pe 4 noiembrie desi a fost instiintata inca de dimineata de dupa accident ca eu ma aflu in coma si stare critica la spital. In momentul in care m-am trezit din coma am fost confuz total. Nu stiam unde sunt, nu stiam ce mi s-a intamplat, nu stiam cine este langa mine.
Cu stupoare mi-am dat seama ca era mama, persoana care m-a parasit cand aveam 16 ani si care m-a dat afara din casa la 18."
Alexandru e disperat. Mama sa si-a insusit banii primiti de el pentru tratament
Alexandru e disperat. Mama sa si-a insusit banii primiti de el pentru tratament

In continuare, tanarul isi spune povestea si cat de mult a avut de suferit din cauza mamei sale. El spune ca a vrut sa-si spuna povestea pentru ca i s-a solicitat sa explice de ce vrea schimbarea insotitorului atunci cand a cerut acest lucru la consulatul Romaniei din Anglia.
Alexandru a povestit si cum s-a comportat mama sa in aceasta perioada si cum si-a insusit banii pe care el i-a primit ca ajutor pentru tratamentul
din Anglia.


"La sfârşitul lunii ianuarie m-a sunat colegul de apartament să mă întrebe dacă mă voi întoarce acasă şi am decis să îi transfer bani pentru chirie. În acel moment, la spital fiind, mama a scos din poşetă două formulare de la MoneyGram (transfer bani) dintre care unul era necompletat şi unul completat cu numele concubinului ei care se afla în ţară într-un sat de pe lângă Alexandria, jud.
Teleorman.
În momentul acesta eu mi-am dat seama că  ceva e in neregulă dar am tăcut şi am încercat să aflu mai multe.
Deja de la mijlocul lunii februarie eu nu mai vroiam să vorbesc deloc cu ea, iar spre sfârşitul lunii începuse să vină la spital şi să mă certe şi să mă acuze de diverse chestii, moment în care am rugat managerul secţiei de arşi al spitalului să vină şi să îi spună să plece.
Din acel moment el m-a întrebat dacă doresc ca mama să nu mai fie lăsată să intre şi mi-au respectat decizia iar ea nu a mai fost lăsată să intre în camera de spital.
In fine, după asta am avut o şedinţă la care au participat: managerul secţiei de arşi, un asistent social din Anglia, un delegat de la ambasadă, un translator, mama şi eu. În acest moment mama a promis de faţă cu toată lumea că îmi va transfera £13.000
în momentul în care eu îmi voi deschide un cont bancar, sumă care să acopere necesităţile mele pe perioada recuperării.
Personalul de la spital m-a ajutat, mergând cu mine la bancă să pot deschide contul bancar.
Pe data de 05.04 contul mi-a fost deschis iar pe 06.04 am sunat-o pe mama dar nu mi-a răspuns. Abia a doua zi am reuşit să iau legătura cu ea şi a venit la spital ca să putem merge la bancă. Când am ajuns la bancă, aflu cu stupoare că a decis să îmi transfere doar £5000 spunând că restul imi va transfera la sfârşitul lunii, lucru pe care nu l-am acceptat, aşa că am sunat la ambasadă să le spun că mama nu vrea să îşi respecte promisiunea. Doamna de la ambasada din Londra m-a asigurat că banii vor fi transferaţi de mama la sfârşitul lunii şi într-un final am acceptat.
Apoi am tot încercat să o sun pe mama încă de pe 1 mai şi nu mi-a răspuns nici până acum.
Recent am aflat că a plecat din Anglia în luna martie şi s-a întors la finalul lunii iar apoi a plecat definitiv pe 19 aprilie. A folosit banii primiti în lunile petrecute aici ca să cumpere electrocasnice si un automobil concubinului ei (persoană din cauza căreia am fost dat afara din casă la 18 ani)."


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi... Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"
spotmedia.ro
România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice) România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice)
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai... S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
infoactual.ro
Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si