Bunica Niculina are 85 de ani. Nu ar lipsi pentru nimic in lume de la sarbatoare. Spune cu mana pe inima ca nici ploaia nu o uda si nici frigul nu o face sa tremure. Credinta o ajuta sa treaca peste toate si sa reziste la coada in ciuda varstei inaintate.

Doamna din imagini sta de peste 3 ore la coada in ploaie.

Nu are umbrela si este diabetica. Nici medicamentele nu si le-a luat.

„Nu ne deranjeaza nimic pentru Sfanta Biserica, nimic nu ne deranjeaza. Necazurile si supararile, nu mai simtim nimic”, spune ea.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Oamenii se uita cu bucurie spre cer. Spun ca atunci cand ploua de Ziua Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir e semn bun: „Zice ca e bogatie, e foarte bine ca ploua. Da e foarte bine...ca a fost seceta si Dumnzeu de ne ajuta”.

Noapte trecuta, la Craiova, oamenii au iesit pe strada. Au strabatut tot orasul in procesiunea care precede praznicul marelui Mucenic Dimitrie.

Racla cu moastele mai multor sfinti a fost scoasa din biserica si purtata pe brate.

Si maine este sarbatoare mare: Sfantul Dimitrie Basarabov. Pelerinajul din Dealul Mitropoliei se va incheia vineri dupa ce si ultimul enorias se va fi inchinat la raclele cu Sfintele Moaste.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si