Cat de chinuita a fost si prima nevasta a lui Cristian Cioaca! Iata ce scriau anchetatorii despre politist in raportul privind cazul Elodiei: "Nu a contestat ca ar fi sechestrat-o pe prima sa sotie in beci!”

Lavinia Balan si Cristian Cioaca s-au casatorit pe 20 august 2000, dar casnicia nu a rezistat.

Petru Luca, vineri 09 februarie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pana sa ajunga celebru si sa faca ani grei de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a doua sa sotie, politistul Cristian Cioaca mai ajunsese o data la altar, pe 20 august 2000, cand se insurase cu Lavinia Balan. Mariajul a esuat rapid, vinovat fiind Cioaca, ale carui aventuri si iesiri violente erau deja de notorietate in anturajul familiei

.

De altfel, in motivarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind arestarea preventiva a lui Cioaca pentru uciderea Elodiei, anchetatorii faceau dezvaluiri despre firea agresiva a politistului, evidenta si in prima casnicie: “Acest pericol este demonstrat de firea violenta a inculpatului, evidentiata in convorbirile telefonice cu inculpatul Breazu, in cursul carora nu a contestat ca ar fi sechestrat-o pe prima sa sotie in beci”, se nota in documente oficiale ale anchetei.

Lavinia s-a stabilit in Franta, unde este cercetator 

Scapata din mainile lui Cioaca, Lavinia Balan a luat viata de la capat in Franta, devenind un apreciat cercetator in Franta, la Institutul de Stiinta Materialelor din Mulhouse. Astazi, la 42 de ani, prima sotie a lui Cioaca nu maiv rea sa auda de trecut, recasatorindu-se cu un coleg de breasla, alaturi de care se simte foarte implinita. 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si