Anchetatorii au descoperit noi informații în cazul care a revoltat o țară întreagă! Luni, afaceristul turc a fost scos din arest pentru reconstituire și le-a arătat specialiștilor pas cu pas cum a omorât-o pe Mirela, informează Observator.

Cum și-au dat seama anchetatorii de locul crimei?

Acum, el se află în continuare închis pentru 30 zile, decizia nefiind contestată. Inițial, bărbatul a spus că el nu este vinovat în acest caz și a dat chiar vina pe fostul soț al femeii din Capitală, însă mai apoi, când anchetatorii au descoperit probe importante

în fortăreața sa din Rahova, și-a schimbat opinia.

O singură cameră era mai curată, respectiv baia, în care au fost găsite mai multe produse de curățenie. Acela a fost momentul în care criminaliștii și-au dat seama că acolo a tranșat cadavrul, iar apoi a spălat pereții și podeaua ca să-și ascundă urmele. De asemenea, în coșul de gunoi era un sac transparent din plastic cu pete de sânge, scrie site-ul de știri.

Reconstituire crimă Dâmbovița

Ea este femeia ucisă.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Doi adulți și trei copii din Satu Mare au ajuns la spital, după ce au mâncat carnea porcului din curte. De ce boală suferea animalul?

Ce căuta Mirela în casa afaceristului?

Mirela, femeia de 38 de ani, s-ar fi dus în casa cetățeanului pentru a-i cere un nou împrumut, suma de 10.000 de lei.

Drept garanție și-a lăsat la el și buletinul, chiar dacă se cunoșteau deja de aproximativ trei ani de zile. Și sora femeii știa de acest individ, cât și despre patima ei pentru jocurile de noroc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

"A indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, cum a stat şi a descris toate aceste probleme. A lovit-o la starea de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut", a declarat Marian Grigore, avocatul suspectului pentru sursa citată.

Reconstituire crimă Dâmbovița

Acesta este locul în care a fost omorâtă Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ea nu ar fi fost singura femeie căreia îi dădea bani cu împrumut. Chiar anchetatorii au dat peste un caiet în care scria mai multe nume, iar în dreptul lor sumele de bani pe care fiecare trebuie să le înapoieze.

"Tot timpul aşa făcea, cu toate fetele. Zicea că se cunoaşte cu ele, că sunt iubitele lui şi, după aceea, dacă nu îi convenea lui tot timpul le şantaja, le scotea fel şi fel de poze de pe buletin, le scria datoria",  a mai povestit sora Mirelei.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Ce riscă agresorul femeii ucise și abandonate pe autostrada A1: ”Lucrurile sunt mai complicate”

Avocatul suspectului cere acum o expertiză psihiatrică, el riscând în acest moment până la 25 de ani de închisoare pentru omor şi profanare de cadavre.

Un tractorist a găsit trupul Mirelei pe un câmp din județul Dâmbovița și a anunțat imediat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si