La nici câteva zile distanță de la înmormântarea lui Costel Corduneanu, au început discuțiile în ceea ce privește șefia clanului din Iași, informează Antena 3 CNN.

Înainte de a înceta din viață, acesta și-ar fi exprimat o ultimă dorință în acest sens. Așadar, ”Stăpânul Moldovei” și-a dorit doar ca frații săi să se împace și să fie uniți ca la început, ceea ce au și făcut atunci când l-au condus pe Costel Corduneanu pe ultimul drum.

Petronel și Adrian nu și-ar fi vorbit ani de zile, din cauza unor afaceri imobiliare.

Cine va fi noul lider al Clanului Corduneanu?

Surse apropiate familiei Corduneanu susțin că Petronel este cel care va conduce de acum încolo tot ceea ce înseamnă clanul Corduneanu, implicit afaceri, mai scris sursa citată mai sus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: "Eu am fost mai amărâtă decât ea". Mărturii șocante despre Naomi, cântăreața transgender care a murit. Ce a declarat una dintre prietenele sale cele mai bune?

Cei mai mulți se așteptau însă ca Adrian Corduneanu, zis Beleaua, să fie cel care preia toate îndatoririle. El ar fi stat mai mulți ani după gratii pentru numeroase infracțiuni.

”Adrian este duplicitar, una spune și alta face.

Este răzbunător, și rău, nu știe să țină lucrurile sub control. Iar Gelu, cel care era imediat după Costel Cordunenau, nu este văzut nici el bine. O să fie probleme mari în familie”, ar fi povestit cineva din familie pentru Ziarul de Iași

Șefie clan Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Clanul Corduneanu, sau ”Clanul Piticilor” cum le mai spun peiorativ rivalii, număra nu mai puțin de 12 frați, dintre care 9 băieți și 3 fete, iar acum au rămas doar 11 membri.

Ei s-au făcut remarcați în Iași, din cauza șantajelor, bătăilor și recuperărilor de bani. Costel Corduneanu și fratele sau Gheorghe au fost campioni europeni de juniori și au participat la Jocurile Olimpice, la lupte libere. 

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Dan Ciotoi: Artistul a suferit două operații la colon: ”Eram pregătit să-mi fac testamentul”

”Stăpânul Moldovei” a încetat din viață luni, 15 aprilie într-un spital din Târgu Mureș. Acesta trebuia să facă un transplant de cord, însă operația s-a terminat tragic. Și tatăl acestuia ar fi murit tot din cauza problemelor la inimă, în urmă cu mai bine de zece ani. Un alt frate de-al său se mai confruntă cu probleme de sănătate, suferind deja al doilea AVC. Cu toate astea, el și-a dorit să participe la înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si