Detalii de ultim moment despre sezonul 2 Exatlon! Producatoarea emisiunii da din casa. Ce se schimba din toamna

Mai e putin si va incepe noul sezon Exaton. Deja au fost anuntati primii concurenti care vor face parte din echipa "Faimosilor".

M. P., marți 14 august 2018 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A fost facut anuntul oficial! Doi campioni vor face parte din echipa "Faimosilor". Acestia sunt Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion national.

Sezonul 2 Exatlon se apropie cu pasi repezi. Corina Diaconescu, producatoarea emisiunii, a acordat un interviu in urma cu cateva saptamani in care a vorbit despre ceea ce nu s-a vazut la tv, dar si despre noul sezon.

Producatoarea emisiunii a dat din casa si a vorbit despre ceea ce nu s-a vazut la tv.

"Echipa si cu mine nu ne-am vazut. Telespectatorii au vazut cam tot, de la ce au mancat concurentii, pana la cum si unde au dormit, ce activitati aveau. Noi am filmat toata ziua si dadeam cele mai bune momente. Realitatea a fost exact cea care s-a vazut.", a declarat Corina Diaconescu pentru click.ro.

Fie ca au facut parte din echipa de productie sau au fost concurenti, lipsurile au fost aceleasi.

"La fel ca si concurentilor, comunicarea cu familia. Bine, eu puteam comunica cu ei, insa mi-a fost greu ca nu i-am avut acolo. Cei doi copii, care erau in timpul scolii, si sotul nu putea veni sa ma viziteze. Multi ar fi vrut sa vina acolo.", a spus producatoarea.

Corina Diaconescu, producatoarea emisiunii Exatlon a vorbit si de sezonul 2.

"Nu stim cand va incepe, insa cum avem noutati si informatii vom anunta publicul. Ne dorim ca sezonul 2 sa fie si mai tare decat primul."

Priducatoarea celui mai urmarit show din Romania a transmis si un mesaj pentru telespectatori.

"Sa va uitati si la sezonul doi. Care, cu siguranta, va fi mai bun decat primul.", a spus Corina Diaconescu intr-un interviu acordat pentru click.ro.

 

Te-ar putea interesa si