Directorul din Primăria Tg. Jiu care a fost pozat în timp ce femeia de serviciu îl spăla pe picioare a fost detașat... tot ca director

Această mutare vine la patru luni după ce au apărut imaginile în presă, iar decizia de a-l muta pe Marian Rotaru a fost luată de primarul municipiului.

Author: E. V. miercuri 06 februarie 2019 , 09:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Directorul Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, a fost detașat, începând de miercuri, 6 februarie, pe postul de director adjunct în cadrul Direcției de Protecție Socială, în urma unei dispoziții a primarului Marcel Romanescu, scrie Gorj Domino.

Directorul din Primăria Tg. Jiu care a fost pozat în timp ce femeia de serviciu îl spăla pe picioare a fost detașat... tot ca director

Marian Rotaru a pierdut funcția de director al Direcție Publice de Patrimoniu (DPP) și va activa pe postul de director adjunct al Direcției de Protecție Socială (DPS), până la momentul în care-i va fi evaluată activitatea pe anul precedent și până la finalizarea cercetării disciplinare care a fost demarată, anul trecut, împotriva sa.

Citeste si: Doctorul fals a fost prins la Curtici, în timp ce voia să fugă din țară

Rotaru a recunoscut că a primit dispoziția de mutare pe postul de director adjunct al DPS și s-a arătat surprins de decizia primarului Romanescu. "Da, este adevarat, am primit dispoziția de mutare. La Protecție Socială până se termina cercetarea disciplinară.

Rămăsei fără replică, munca depusă, asta e. Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită! Veni la birou sa-mi strâng lucrurile.”, a declarat Rotaru, citat de Gorj Domino.

Citeste si: Doctorul fals a fost prins la Curtici, în timp ce voia să fugă din țară

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din... Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si