Drama care l-a daramat pe Marcel Puscas! Trei juniori pe care fostul fotbalist ii crescuse au suferit un grav accident rutier: "Ma simt vinovat!"

Director in cadrul FRF, Marcel Puscas este distrus dupa ce trei dintre cei mai talentati pusti pe care i-a lansat au suferit un grav accident rutier.

Petru Luca, luni 21 august 2017 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Duminica trecuta s-a dovedit neagra pentru trei dintre cei mai promitatori fotbalisti juniori, Attila Gritto, Ovidiu Horşia şi Otto Csegoldi, care semnasera de trei saptamani cu Steaua. Proveniti de la Centrul de Excelenta din Targu Mures, cei trei se intorceau din deplasare, din prima etapa a sezonului, cand microbuzul care-i transporta a intrat intr-un parapet, toti pustii suferind traumatisme grave. Drama celor trei juniori l-a dat peste cap pe Marcel Puscas, fostul mare international, actualmente director in cadrul FRF, care ii descoperise si ii lansase pe acestia spre marea perfomanta. Afectat de tragedie, Puscas a povestit amicilor ce inseamna cei trei copii pentru el. "GRITTO, HORŞIA, CSEGÖLDI.. Am petrecut un an din viaţă selectându-i şi alţi doi, pregătindu-i. Mă ataşasem de ei, de părinţii lor şi de staff Copii fantastici, talentaţi şi extrem de serioşi. Închiderea Centrului regional de la TG Mureş a obturat, după doar doi ani, un ciclu de pregătire ce trebuia să dureze patru ani. Copiii nu mai puteau beneficia de un vis şi un drum dinainte stabilite. Au fost nevoiţi să urmeze alte căi, alt mediu şi alte modalităţi de formare şi afirmare. Mă simt vinovat! Cei trei au urmat ( nici nu era greu, la cât de talentaţi şi bine pregătiţi erau) la o vârstă extrem de fragedă calea Bucureştiului, doar in aparenţă mirific. Tentaţia numită FCSB nu poate fi refuzată nici de copii şi nici de părinţi. Ieri, în drumul spre casă , Bucureşti-Tg Mureş, maşina care-i transporta, a intrat Intr-un parapet. Şoferul adormise la volan!? Toţi trei au suferit grave accidente", a marturisit Puscas.

Apoi, fostul mare fotbalist a dezvaluit care dintre cei trei juniori este cel mai afectat de accident. "Cel mai grav este ATTILA GRITTO. Când îl vedeam jucând, imi aminteam de Costică Zamfir sau Zoli Crişan. Are cea mai bună viteză din ţară pe distanţă scurtă, tupeu, curaj şi inteligenţă. Nu multe iti mai trebuie să devii fotbalist. În acest accident a suferit o fractură deschisă de gleznă dreaptă. E f grav. Eu am avut fractură deschisă de tibie şi peroneu. Stie cineva, cum e sa-ţi stea osul în mână? Eu stiu. Macar eu am apucat sa spun ceva în fotbal. Attila GRITTO, încă nu. Cred totuşi în tinereţea lui, în capacitatea de recuperare, în răbdare şi calm. Glezna trebuie sa-şi revina, Attila! Tu la fel. Cu creierul controlezi şi revenirea şi recuperarea. Imi pare rău, îţi sunt aproape şi promit să te ajut cu tot ce pot. Capul sus! Poţi dribla şi adversarii darmite o gleznă. ÎNSĂNĂTOŞIRE GRABNICĂ! În poza 1, îi măsor înălţimea lui Attila. Îl văd peste 5 ani în echipa naţională de seniori. În poza 2, îl văd în spital cu glezna frântă. Nu mi-am fost destul eu? Mai e nevoie şi de copilul ăsta? Fotbalul e uneori nedrept! Ca viaţa", a incheiat Marcel Puscas. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in... S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si