Drama uriasa pentru Ilie Nastase! Sora fostului mare campion a incetat din viata! Georgeta avea 73 de ani si se intorsese de cativa ani in Romania EXCLUSIV

Georgeta, sora lui Ilie Nastase, s-a stins din viata la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

C.I.P., vineri 25 mai 2018 , 18:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Provenit dintr-o familie numeroasa, cu 6 copii (trei fete si trei baieti), Ilie Nastase (71 de ani) a primit azi noapte o grea lovitura, sora lui, Georgeta, murind la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. Pe numele intreg Georgeta Kornmann, sora fostului mare tenismen se intorsese in Romania acum 4 ani, dupa 15 ani petrecuti in Franta, tara ei de adoptie.

Femeia locuia intr-un apartament cu doua camere din zona Baneasa, unde era vizitata mereu de familia lui Ilie, care se ingrijea ca Georgetei sa nu-i lipseasca nimic. Acum 6 ani, in mai 2012, fostul numar 1 din tenisul mondial isi pierdea sora mai mare, pe Ana, rapusa de un cancer hepatic.

Drama uriasa pentru Ilie Nastase! Sora fostului mare campion a incetat din viata. "Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur!"

Intr-un interviu acordat presei acum cativa ani, Georgeta a vorbit la superlativ despre fratele ei celebru, povestind ca Ilie este o persoana foarte generoasa: "Ori de cate ori ne intalneam, imi facea cadouri scumpe. Si azi si-a pastrat acest obicei. Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur", marturisea Georgeta. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si