Acesta este numele unei fetițe sin Clevland, Statele Unite, care s-a născut în ajunul Crăciunului, a trăit o săptămână și a salvat o grămadă de vieți.

Citeste si: ODIOS! Elena și-a ucis cu brutalitate cei doi copii! Le-a cumpărat ciocolată și apoi i-a dus în pădure! Polițiștii sunt ȘOCAȚI de cruzimea cu care i-a omorât pe micuți!

Totul a început în săptămâna 18 de sarcină, atunci când părinții ei au aflat de la medici că fetița lor nu se dezvoltase normal și urma să se nască fără creier.

Medicii au sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină, dar mama și tatăl ei au refuzat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

S-au încăpățânat să ducă sarcina până la cap și prin sarcificiul fiice sale să salveze alte vieți.

Citeste si: Fostul președinte a divorțat! Prima Doamnă a confirmat: "Voi încerca să-mi refac viața și cariera profesională"

Bebelușul lor s-a născut, așa cum spuseseră medicii, fără creier și a trăit doar câteva zile. O viață scurtă, dar care înseamnă o nouă șansă de supraviețuire pentru alți bebeluși. Acesta a fost și motivul pentru care părinții au vrut să ducă sarcina la termen: pentru ca organele fiicei lor să fie donate.

"Păstrarea sarcinii a însemnat că putem să îi donăm organele, așa încât alte mămici să aibă șansa de a-și duce acasă bebelușii, chiar dacă noi nu vom putea face asta. Ea a fost sursa noastră de putere! Am rezistat în toată perioada asta doar cu gândul la ea, la miracolul pe care îl va aduce pentru atâtea alte familii", a declarat Krysta, mama bebelușului.

Organele donate de Krysta și Derek au salvat viața a doi bebeluși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si